Android en iPhone: de populairste bruto netto apps van 2017
Bruto netto

Android en iPhone: de populairste bruto netto apps van 2017

Als je niet weet hoeveel je verdient is het moeilijk om een planning te maken. Kun je alle rekeningen wel betalen en hoeveel hou je iedere maand over? Als de rekeningen betaald zijn dan wil je immers wel wat overhouden; om te sparen of uit te geven.

Met alleen je bruto salaris weet je niet hoeveel je netto overhoudt. Geen zin om de eerste loonstrook af te wachten? Gelukkig zijn er verschillende apps beschikbaar voor Android en iOS waarmee je snel en eenvoudig je netto salaris kunt berekenen.

Android: LoonApp NL

Met de handige Android app van Arantxe bereken je eenvoudig hoeveel belasting je moet betalen en wat je netto overhoudt. De berekening kun je uitvoeren als particulier. Vul het bedrag in dat je bruto krijgt en je ziet direct wat je netto ontvangt.

Je kunt zelfs over vorig jaar berekenen om te controleren of je wel genoeg gekregen hebt. Verder kun je nog aanpassingen doen zoals een andere uitbetaling dan per maand, een AOW leeftijd instellen en meer. De gegevens zijn ingesteld op 2017.

Download

iOS: Raet Netto

Met de handige iOS app van RAET kun je berekenen hoeveel je netto overhoudt van je bruto salaris. De app werkt op de iPad en iPhone toestellen met iOS versie 7.0 of later. Op iAbonnement kun je vinden welke toestellen dit zijn. In de laatste versie van de RAET Netto app zijn de gegevens van 2017 toegevoegd zodat je een recente berekening kunt uitvoeren.

Met de app kun je eventueel ook voor 2016 een berekening doen. Na het invullen van je gegevens zie je meteen een duidelijk overzicht van het bedrag dat je netto overhoudt.

Download

Met deze twee apps kun je voor Android en iOS snel een berekening maken van je netto inkomsten. Heb je een betere app gevonden die ook op deze pagina vermeld moet worden? Laat het ons weten in de reacties.

Geef een antwoord