Hoe versla je bookmakers?
Bruto netto Geld

Hoe versla je bookmakers?

De meest gestelde vraag als het op sportwedden aankomt is hoe je de bookmakers kunt verslaan. In de praktijk is het deelnemen aan sportweddenschappen natuurlijk erg eenvoudig, want je kiest een wedstrijd uit en je zet in. Nadien is het hopen dat je het bij het rechte eind had. Als je met die benadering gaat spelen, zul je altijd afhankelijk zijn van de pure gok.

Het is echter mogelijk om bookmakers te verslaan. Niet letterlijk met elke weddenschap die je afsluit, maar je kunt wel jouw weddenschappen afstemmen op wat de beste kansen zijn. Dat gaat gepaard met een stuk meer onderzoek en kennis van hoe sportweddenschappen werken. Je zult namelijk een scherp oog moeten hebben voor wedstrijden waarin je de bookmaker te snel af kan zijn.

Laat je helpen

Het is een beetje vanzelfsprekend om naar grote competities en wedstrijden te kijken op het moment dat je een weddenschap wilt afsluiten. Dat is immers wat de meeste sportwedders doen en waar bookmakers hun publiek zoeken. Hierbij wordt ook vaak ingezet op de favoriet. Het is een relatief veilige manier van sportwedden, gezien de bookmaker de favoriet aanduidt met lage odds.

Maar dat is nu precies de sleutel in dit verhaal. Lage odds zijn leuk, want de kans op winst is groter. Tegelijkertijd betekenen lage odds ook dat je relatief weinig winst zult pakken. Dus om er een lucratieve bezigheid van te maken zal je veel moeten inzetten op diverse wedstrijden en op de lange termijn kan het dan positief uitpakken.

Het risico is echter dat lage odds geen garantie geven op winst, want het is en blijft natuurlijk een weddenschap en sport is onvoorspelbaar. Het is dus juist interessanter om te zoeken naar wedstrijden die een hoge winkans bieden tegen een hoge quotering. Dat is de manier waarop je een bookmaker kan verslaan, maar gemakkelijk is het niet. We adviseren je daarom om te leren hoe je kunt wedden op sport.

Als je de fijne kneepjes van het vak leert, kun je zorgen voor een mooie netto winst over het gros van de weddenschappen die je afsluit. Dat is immers natuurlijk wat het uiteindelijke doel is.

Maak gebruik van tips uit de community

Je bent niet de enige die graag een wedje legt op een sportwedstrijd en ook zoekt naar mogelijkheden om er meer uit te halen. Er is een hele community die zich hiermee bezighoudt. Enerzijds omdat zij het wedden op sport leuk en spannend vinden, anderzijds omdat ze er goed mee kunnen verdienen. Buiten dat zijn het vaak zelf ook sportliefhebbers die de beleving nóg leuker willen maken.

Professionele sportwedders zijn de beroerdste niet en delen graag hun kennis met anderen. Zo is er bij BetmanBegins een uitgebreide gids te vinden met meer informatie over hoe het werkt, waar je op moet letten en waar je rekening mee moet houden. Om het je nog wat gemakkelijker te maken zijn er ook genoeg wedtips online te vinden. Deze tips geven je mooie voorzetjes met betrekking tot kansen en dat in allerlei sporten.

Deze wedtips zijn niet lukraak uit de lucht gegrepen, maar kennen een sterke onderbouwing en vinden hun basis in statistieken, actuele situaties en andere relevante stukken informatie, die van toepassing kunnen zijn. Een wedtip is echter geen garantie, want zoals al aangehaald is en blijft sport onvoorspelbaar. Desalniettemin is de kans van slagen groter, gezien de onderbouwing.