Miljonair worden? Dan is dit dé mindset die je moet hanteren!
Geld

Miljonair worden? Dan is dit dé mindset die je moet hanteren!

Miljonair worden? Dan is dit dé mindset die je moet hanteren!

Als we de vraag stellen ‘wil je miljonair worden?’ dan is de kans groot dat vrijwel iedereen aangeeft dit wel te willen. Veel mensen denken dat er door een flink bedrag op de rekening ineens een tijd is aangebroken waarin zaken als stress en dergelijke verleden tijd zijn. Over het algemeen blijkt helaas niets minder waar, maar dat is niet helemaal waar dit blog over gaat. We vertellen je hier namelijk veel liever hoe jij er – door de tips in dit blog te hanteren – voor kunt zorgen dat je een miljonair wordt. We geven je geen adviezen waarin je moet investeren, welk werk je moet doen en hoe je komende tien jaar eruit moeten zien, maar we combineren meer de kennis van de huidige miljonairs en miljardairs en geven deze in dit blog aan jou door!

Geef nooit op

De eerste- en misschien ook wel de beste tip is om nooit op te geven. Als mensen zich ergens op storten – denk als voorbeeld maar aan de start van een eigen bedrijf – werken zij hier al snel best hard aan. Dit is natuurlijk geweldig, maar wanneer er over het algemeen wat tegenslagen gaan ontstaan, want ja die ontstaan nou eenmaal, houden zij het al snel voor gezien. 

Volgens miljonairs en miljardairs is er maar één reden waardoor je niet het geld verdient dat je eigenlijk zou willen verdienen en dat is omdat je op de één of andere manier eerder stopt dan je had moeten doen. Door op te geven, weet je zeker dat je het gewenste resultaat niet gaat behalen, dus je kunt veel beter doorzetten en wachten tot er resultaten gaan komen!

Productievere dagen

Een ander handig advies is om je dagen zo productief mogelijk in te delen. Door er bijvoorbeeld voor te kiezen om ’s ochtends wat vroeger op te staan en al snel te gaan sporten, lezen of werken, merk je vanzelf dat je gedurende de rest van de dag een stuk productiever bent. Zet de wekker eens wat vroeger en kijk of dit wat voor jou is!

Investeren

Last but not least: investeren. Miljonairs en miljardairs laten nooit geld op hun bankrekening staan, omdat dit geld dan letterlijk niets doet. Door ervoor te kiezen om eens op Anycoindirect te kijken naar zaken als de ethereum prijzen en tal van andere mogelijkheden tot het investeren van coins, heb je misschien wel een manier gevonden om straks net zoveel geld als de grote jongens en dames te bezitten!2